2009.06.04.

VIVA Comet, Budapest, Magyarország

VIVA Comet 2009

2009-ben a VIVA tv meghívta Basshunter-t Magyarországra, hogy lépjen fel, mint külföldi sztárvendég a június4-ei VIVA Comet zenei díjátadón.

Basshunter külön kérése volt, hogy magyar lányok legyenek a háttértáncosai.

3 számmal lépett fel:

 • Now You’re Gone
 • Angel In The Night
 • I Can Walk On Water

 

♥ ♥ ♥

 

Magyar lányra vágyik Basshunter

Ez a cikk a holgyforum.hu-n jelent meg.

“A fiatal csajok körében igencsak népszerű énekes-dj nem is hozza magával saját táncosait, úgy döntött, hogy hazai táncosnőket szeretne maga mellett látni a színpadon. Basshunter sokat hallott már a magyar nők szépségéről, ez befolyásolta a döntésében…”

“Magyar lányokra vágyik a június 4-i VIVA Comet sztárvendége, Basshunter. Az énekes úgy döntött, június 4-i fellépésén hazai táncosnőkkel szeretne megjelenni, ezért megkérte a VIVA Comet szervezőit: keressenek neki lányokat… Négy táncosnő színesíti majd az előadást, és előfeltétel, hogy a tánctudás mellett még csinosak is legyenek. Basshunter ugyanis hallott már a magyar nők világszerte híres szépségéről, ezért volt a különleges kérés… Persze, az interneten keringő erotikus felvételeiről is ismert sztár belead majd apait-anyait a Cometen, június 4-ére a legjobb dalaival készül, hogy elkápráztassa a magyar rajongókat.”

♥ ♥ ♥

 

Basshunter-től nem áll távol a pornó

Basshunter a fellépése előtt interjút adott a Reflektornak:

“A zenész az idei Comet sztárfellépője volt, és néhány intim titkot is elárult. Ha Basshunter nevét nem is, a zenéjét az egész világon ismerik. Pedig a valószerűtlenül kék szemű svéd fiú még csak 24 éves. A producerként és zeneszerzőként munkálkodó Jonas azonban nem csak a zenéjéről, hanem a botrányairól is híres. A videoklipjeiben szereplő szépséges lányról ugyanis kiderült, hogy felnőtt filmekben is feltűnt. Jonas meghökkentő vallomást tett a Reflektornak Aylarral kapcsolatban.”

“Éppen a múltja miatt választottam őt. Ő már azelőtt is felnőtt filmekben szerepelt, hogy én zenélni kezdtem. Persze, hogy tudtam róla. Ez stratégiai lépés volt.” – “mondta Jonas Erik Altberg.”

“A DJ tehát nemcsak sikeres, hanem rafinált is. Ám beszélgetés közben kiderült, hogy tőle sem áll távol a felnőtt filmek világa.”

“Ez már nagyon régen volt, 6-7 éve, régi képek… Otthon voltam az akkori barátnőmmel. Buliztunk, söröztünk, és amikor hazaértünk, hát tudod… izé és barátaim is a szobában voltak. De egyikünk sem szégyenlős, így lefényképeztek, ami később felkerült az internetre. De nem érdekel. Nincs rejtegetnivalóm, elég nyitott vagyok, most is új képeket csinálok, de nem adom oda senkinek.”

“Jonas Budapestről egyenesen Seattle-be repült. Így sajnos csak szállodája teraszáról csodálhatta meg a fővárost, ami annyira megtetszett neki, hogy megígérte, visszatér.”

“A fergeteges fellépés után is sikerült őt mikrofonvégre kapnunk. Jonas el volt ragadtatva a magyarok lelkesedésétől. A vidám lemezlovas azon van, hogy a világ inkább a zenéjéről, mint jól formált hátsófeléről ismerje őt, bár ehhez talán egy kicsit visszavehetne a közvetlenségéből…”

Itt nézhetitek meg az interjút!

♥ ♥ ♥

 

Basshunter hajnalig bulizoitt a VIVA Cometen

“Élete egyik legjobb buliját tudja maga mögött Basshunter. A svéd sztár nagyon jól érezte magát a VIVA Cometen – olyannyira, hogy bár eredetileg úgy tervezte, hogy fellépése után egyenesen a szállodába megy, mégis hajnalig bulizott az afterpartyn. A szép lányokban sem csalódott, körülzsongták az énekest.”

“Basshunter megkedvelte Magyarországot. A svéd zenészt rajongói a VIVA Cometen transzparensekkel fogadták, és ünnepelték, fellépése fergeteges sikert aratott a nézők körében. Igaz, kevés időt tudott hazánkban tölteni: a Comet napján érkezett, a szállodában interjúkat adott, majd rövid pihenés után már meg is érkezett a SYMA csarnokba.”

“Basshunter úgy készült, hogy fellépése után visszamegy a szállodába, ám a VIVA Comet megváltoztatta a döntését. Az énekes – terveivel ellentétben – ugyanis hajnalig bulizott a hazai sztárokkal és magyar rajongóival, és bizony kialvatlanul ment tovább Seattle-be fellépni…”

♥ ♥ ♥

 

Videók

♥ ♥ ♥

 

Képek

♥ ♥ ♥

Reklámok

Hozzászólás

Még nincs hozzászólás.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 • BASSHUNTER főoldalam

  BASSHUNTER főoldal
 • BASSHUNTER music oldalam

  BASSHUNTER music
 • BASSHUNTER in Big Brother oldalam

  BASSHUNTER in Big Brother
 • YouTube-os oldalam

  YouTube-os oldalam