Érdekességek

Basshunter: fellépés előtt, közben és után

Basshunter a fellépése előtt autógrammot osztogat, fényképezkedik a sok ismerőssel és rajongóval,vagy interjút ad. Koncertek előtt szokott inni Heineken-t, vagy Red Bull-t, mert kell az energia a sok ugráláshoz.

A színpadon mindig csúcsformában van és a legjobbat próbálja nyújtani, ami sikerül is neki.
A koncerteken általában zene megy az éneklése alatt, de Jonas nem tátog, hanem ő is énekel. Ha gép hang van, akkor arra is énekel és komoly arcot vág.
Fellépés közben táncol is, méghozzá egy elég fura táncot, ami az ő szerzeménye, de ez sokaknak tetszik. Sokszor a helyszínen találja ki a tánc mozdulatait. A nem betanult, nem gyakorolt táncolásban hiba lehet, de ő mégsem rontja el. Ezért méltán mondhatjuk, hogy Basshunter nemcsak az éneklésben, hanem a táncolásban is tehetséges.
A sör minden egyes fellépésén szerepel a színpad szélén. Néha a dalok közötti kis szünetekben iszik bele. Van pár videó, ahol még a whisky is feltűnik, de csak a legritkább esetekben.
Egy koncerten többször is átöltözik. Van neki egy csak kimondottan fellépő ruhája, de nem egyenruha, hanem az amit ő választ, de mindig hasonlót. Ez általában fehér ujjatlan ing, fekete mellény és farmer gatya. Ez az alap. Extra, amikor csak egy nyakkendő és egy nadrág van rajta.

Fellépése után pihen, majd még több autógrammot osztogat, haverkodik, fényképezkedik és főleg a koncertek után ad interjúkat.

Basshunter iszik fellépés közben

 

 

 

 

 

 

 

♥ ♥ ♥

 

Basshunter táncmozdulatai

Jonas egy igazán új fajta táncot alakított ki. Nem akarta, de sikerült, ugyanis sokan szeretik a stílusát.

Táncmozdulatai:

 1. Terpeszben állva ugrálás: Elég jó ritmusra és jó cipőben. Közben a jobb vagy a bal kéz felnyújtása, ez az egyik, amit akkor csinál, amikor a kedvenc része van a számban.
 2. Járkálás: Amikor jön a ritmus, vagy úgymond a szünet, akkor a jobb láb kitétele, aztán váltva a bal és hátra indulás.
 3. Helyben állás ugrálósan és jobb, bal kéz keresztezése: Ilyenkor olyan mintha rád mutatna. Ott van az elszállás szerű, ami jó ritmusra megy igazán, de nem lehet leírni, mert szinte mindig másképp csinálja.

♥ ♥ ♥

Hozzászólás

Még nincs hozzászólás.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 • BASSHUNTER főoldalam

  BASSHUNTER főoldal
 • BASSHUNTER music oldalam

  BASSHUNTER music
 • BASSHUNTER in Big Brother oldalam

  BASSHUNTER in Big Brother
 • YouTube-os oldalam

  YouTube-os oldalam